Ik heb hier een Samsung S3 Gear besteld, à EUR 337. De website, zowel de Belgische als de Nederlandse lijken op een lokaal bedrijf, op het misleidende af. Pas als je de algemene voorwaarden leest staat er ergens aan het eind vermeld dat het bedrijf in Hongkong gevestigd is en dat dus chinees recht van toepassing is. Garantie tot de deur dus. Een factuur krijg je niet, alleen een orderbevestiging. Er wordt hierin geen enkele vermelding van BTW gemaakt, ook niet als deze verlegd is. Afspraken worden niet nagekomen, bestelling werd te laat verstuurd. Nadat je de bestelling hebt geaccepteerd en de order via e-mail bevestigd is wordt het lang stil. Nadat je geïnformeerd hebt via het contact formulier, wordt je pas verteld dat het product niet op voorraad is. Ik had het zakelijk besteld, kan de eventuele buitenlandse BTW dus niet aftrekken. Hierdoor was het toch weer minder goedkoop dan in eerste instantie leek. De chat functie waar ze mee adverteren werkt totaal niet, ik heb het meerdere keren geprobeerd, vergeet het maar. Eerlijk is eerlijk, producten worden wel goedkoper aangeboden dan hier. Maar ik betaal toch liever iets meer voor een product bij een bedrijf waar ik wel terecht kan. Al met al, geen aanrader.
VerzendingLaat het verzekerd verzenden, anders is het zeer twijfelachtig of het ooit geleverd gaat worden. Indien het niet voorradig is wordt het zonder bericht gewoon te laat verstuurd.
KlantenserviceChat functie werkt niet, geen directe e-mail, behalve met sales. Je wordt overigens wel in het Nederlands te woord gestaan.