Bax-shop.nl | Bax Music

Normaal tevreden, de levering gaat goed en de prijzen zijn concurrerend en het aanbod is goed.

Helaas heb ik deze week in 2 losse bestellingen problemen met de bestelling.
De - voor 23:00 besteld is morgen in huis - is niet gehaald. De ochtend na de bestelling laat de site zien dat het pakket tussen 14:00 en 18:00 geleverd wordt. Rond 16:30 nog maar eens op de site gekeken en dan is de status weer terug gezet, en staat het pakket in het sorteercentrum. Dat kan natuurlijk nooit!

Een mail opgestuurd maar nog niks van gehoord zelfs geen bevestiging van het ontvangen mailtje. Valt me vies tegen.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Allereerst mijn excuses voor deze wat verlate reactie. Ik ga ervan uit dat u uw inmiddels uw bestelling heeft mogen ontvangen en dat deze naar wens is.
Vorige maand kwamen er erg veel e-mails binnen waardoor wij een aantal dagen achter liepen met het beantwoorden van die e-mails. Dat zal ook verklaren waarom u nog geen antwoord had ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend is en hebben de afgelopen weken dan ook hard gewerkt om de achterstand in te halen.
Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan kunt u mij mailen via webcare@bax-shop.com.

Amanda
Bax Music