Ik heb op 17 januari via de webshop van bax een product besteld. Op de 20e maar even de link van DHL bekeken, want het product kwam niet binnen. Bleek dat het kennelijk ergens bij DHL hing, status: bezorging verhinderd. Daarom maar even een e-mail naar bax shop helpdesk gestuurd. Geen antwoord. Daarom op 24e nog maar een mail. Nu ook met een CC naar webcare. Krijg ik diezelfde dag een antwoord op mijn eerste mail(!) met de mededeling dat er wat mis geaan was bij DHL (dat wist ik al he?), maar dat het product morgen of overmorgen opnieuw zou worden aangeboden. en toen bleef het stil. Hallo mensen bij bax, wake up. Ik zou graag mijn product met ordernummer J102935145 (1200125389) alsnog willen ontvangen. Dit ondanks dat dit wellicht de laatste keer is dat ik iets bij jullie besteld heb. Ik ben deze slechte service niet van jullie gewend. Heel vreemd dit.
VerzendingKennelijk heeft men mij bax geen interne controle over of een product ergens in het verzendingsproces blijft hangen.
KlantenserviceSlechte communicatie, want men reageert niet op e-mails. Althans na verloop van tijd wel, maar dan is de ergernis al compleet.
Beste heer Busstra,
Allereerst mijn excuses voor deze late reactie op uw bericht via Tweakers. Inmiddels is dit opgelost, maar ik vond een reactie op uw review nog wel op zijn plaats.
We zijn ons ervan bewust dat we de afgelopen tijd niet optimaal bereikbaar zijn geweest en ook dat we pas laat reacties hebben gegeven op e-mails. We hebben hard gewerkt om deze backlog bij te werken en we kunnen onze klanten nu ook weer spoedig voorzien van een reactie.
Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
Amanda
Bax Music