Mijn zoektocht begon vanwege een tweedehandse DELL Laptop gekocht op Tweakers, waardoor vermeld stond dat de accu aan een vervanging toe was.
Eerst ging ik op AlieExpress zoeken, maar kwam ook de website van Powerprofs tegen.
Toen ik de prijzen zag, dacht ik dat dit een grap was. Ik ging meteen naar de website van KvK om te kijken of het bedrijf echt bestaat en ook zoeken naar reviews.
Gezien misschien de langere wachttijd bij AlieExpress en het prijsverschil, want
tegenwoordig bij AlieExpress is het niet heilig meer met de invoerrechten tarieven, heb ik gekozen voor de website van Powerprofs.
De webwinkel is goed overzichtelijk en de prijzen zeer aantrekkelijk. Ook het afronden van de bestelling ging makkelijk.
Dus m.a.w. heb totaal geen spijt van gehad.
De bestelling was snel verzonden. Wat ik ook geweldig vind is dat er een optie is om te bezorgen in de avond uren.
In mijn geval heb ik dinsdag besteld voor 23:00 en gekozen voor de optie Avond bezorging GRATIS tussen 18:00 - 22:30.
Een geweldige service.
Na de betaling kreeg ik meteen een factuur, en de volgende dag een track & trace mail.
Alles liep gewoon goed. Het is zeker een aanrader deze webwinkel.