Prima webshop met scherpe prijzen. De producten zijn makkelijk te vinden op de website, alles is zeer overzichtelijk. Verbeterpuntje: het aanbod zou nog wel uitgebreider kunnen b.v. door het toevoegen van VGA/DVI converters. Deze heb ik helaas niet gevonden bij Apple Discount Center.
VerzendingRecentelijk besloot ik een setje EarPods te kopen voor mijn iPod Shuffle van de derde generatie. De levering van het product verliep via DHL en het lag de volgende dag in de brievenbus. Het is altijd prettig om je pakketje te kunnen volgen en vervolgens in je brievenbus te vinden zonder dat je thuis hoeft te zijn of iets hoeft te tekenen. Perfect.
Na ontvangst van de EarPods ontdekte ik dat volume regeling op de EarPods niet werkt met mijn iPod shuffle. Na een aantal mailtjes troubleshooten kwamen we tot de conclusie dat de EarPods niet werken met mijn iPod shuffle omdat deze te oud is, dit staat op de officiële Apple website. Ik de oordopjes NIET te willen retourneren omdat ik ze nog kan gebruiken met mijn MacBook, daar werken ze prima. De medewerker was zeer vriendelijk en stelde een alternatieve set oordopjes van Apple voor mijn iPod shuffle, deze zouden wel werken. Gezien de vriendelijke prijzen heb ik deze direct bijbesteld. De medewerker dacht goed mee en was zeer vriendelijk. Het is jammer dat Apple heeft besloten om de nieuwe EarPods niet te laten werken met mijn iPod maar dit is natuurlijk niet iets waar het Apple Discount Center iets aan kan doen. Misschien een verbeterpuntje om dit nog wel toe te voegen aan de product informatie? Over het algemeen wel een zeer goede ervaring door de snelle en vriendelijke service en de scherpe prijzen!