mytrendyphone.nl

We zijn inmiddels 8 dagen verder en het product is nog steeds niet aangekomen. Eerste check na 3 dagen via live chat kreeg de redelijk botte reactie dat levering 2 tot 4 werkdagen duurt via Post.nl. Vandaag op dag 8 telefonisch contact opgenomen en te horen gekregen dat het vertraging van Post.nl kan zijn en ik na 10 dagen een verzoek kan indienen om het product opnieuw te versturen. Dus of ik maandag NOG een keer wil terugbellen. Eerste en laatste keer dat ik wat bij dit bedrijf besteld heb.

Ik wacht nog altijd op mijn telefoonhoesje van ongeveer een tientje, RUIM een week na bestelling. Onacceptabel in 2017!

Weinig begripvol, en hoewel de persoon aan de telefoon een paar keer zijn excuses aanbood werd er geen oplossing geleverd anders dan "wacht nog maar een paar dagen". Toen ik opmerkte dat het vandaag de dag belachelijk is dat je een week moet wachten op een bestelling van een telefoon hoesje kreeg ik te horen "dat ze nou eenmaal zo werken".

Het spijt ons zeer dat u ontevreden bent. Wij vragen u vriendelijk om uw bestelnummer door te geven, zodat wij kunnen nakijken wat er precies gebeurd is en zodat wij kunnen proberen om dit voor u op te lossen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Mieke van Dalen
Customer service manager