iBOOD

Afgelopen augustus een bestelling geplaatst bij IBOOD, waarbij ik het factuuradres af heb laten wijken van het verzendadres. In het mailtje met de bevstiging van de bestelling staat ook netjes het juiste factuuradres, dat dus afwijkt van het verzendadres.

Vervogens krijg ik na een maand toen het product verzonden werd een factuur met het verkeerde adres (het verzendadres). Dus heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of ze dit aan kunnen passen en een nieuwe factuur kunnen sturen met jet opgegeven factuuradres

Reactie1 (na een week): sorry meneer, maar u heeft helemaal geen ander factuuradres opgegeven!

Mijn reactie: jawel en ik heb ook een bevestigingsmailtje waarin dat duidelijk staat

Reactie 2 (weer een week verder): het is in ons systeem niet mogelijk het factuuradres nog aan te passen. We kunnen dus niets voor u betekenen. De volgende keer moet u direct het juiste factuuradres ingeven

Mijn reactie: de fout ligt bij jullie, niet bij mij. Ik heb bewijs dat ik het juiste factuuradres opgegeven heb (en dat bewijs heb ik ook gestuurd.)

Reactie 3 (weer twee weken later): we gaan het nazoeken voor uw

Reactie 4 (na 2 maanden!): sorry we kunnen het factuuradres niet meer aanpassen.

Te belachelijk! Hoe moeilijk kan het zijn om een factuuradres aan te passen. Zeker gegeven dat IBOOD zelf fout zit! Klantenservice van niets! En dan als bedrijf het excuss hebben dat het systeem het niet aankan. Dan neem je je klanten echt niet serieus!

Zoals hierboven beschreven een waardeloze klantenservice. Je wordt als klant toaal niet serieus genomen en er wordt geen enkele moeite voor je gedaan!

Scorekaart voor iBOOD