Bestelling werd zonder reden na 6 weken geannuleerd . Terug een bestelling die na 1 maand nog niet verzonden en gedeeltelijk zonder reden geannuleerd . Dit bedrijf verdient geen enkele klant meer .
VerzendingDe rest van de levering kan niet worden geannuleerd .Op service verzoeken en mails wordt niet gereageerd . Reactie op forum dr Ibood : grieven uiten op facebook of twitter .
KlantenserviceKlanten service is bij dit bedrijf totaal afwezig .Bestelling werd 6 weken na datum zonder enige reden geannuleerd ondanks bevestiging van levering op 25 november . Een totale boycot van dit bedrijf is de enige remedie om dit bedrijf tot de orde te roepen .
Beste GMGM,
Vervelend om te lezen dat je recente ervaring met iBOOD niet goed verlopen is.
Wanneer een deal bij ons online gaat, hebben we dit met de leverancier afgesproken, maar nog niet besteld. Dit bestellen wordt pas gedaan nadat de deal afgerond is. We bestellen dan het exacte aantal bestelde producten. Hierdoor bestellen we nooit te veel, wat een van de redenen is dat we de prijzen kunnen bieden die we bieden.
Het nadeel is echter dat het aantal beschikbare producten bij de leverancier soms lager uitvalt dan ons werd verteld tijdens het afspreken van de aanbieding.
We werken intern hard aan het inzichtelijk te krijgen waar dit soort situaties allemaal voorkomen, zodat we in samenwerking met de leveranciers in kwestie duidelijkere/betere afspraken kunnen maken.
Onze medewerkers zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon, e-mail en op Twitter en Facebook. Onze moderators zijn ook buiten deze tijden actief op ons forum.
Als we je op dit moment ergens mee kunnen helpen, raden we je aan om ons te bellen voor direct contact (020-6811388). Of mail ons op webcare@ibood.nl, de e-mail zal dan direct bij onze afdeling terecht komen.
Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team