bol België

over het algemeen zeker goed en tevreden over levering, maar gemiddelde wat vertekend door recent minder goede ervaring.

de recente, slechte ervaring ha betrekking op de verzending van een camera van 700 euro en een beschermplaatje voor het display. Ik vergat de deelgemeente te specifiëren, waardoor het product zogenaamd niet kon geleverd worden. In plaats van even te bellen, werd het product gewoon terug naar af gezonden.
Het display daarentegen, werd de week nadien wel op het juiste adres geleverd, zonder vermelding deelgemeente !

Bij dezelfde bestelling als hierboven beschreven, was een deel betaald met geschenkbonnen. Aangezien de camera bedoeld was als verjaardagsgeschenk tegen een bepaalde datum, moest ik een volledig nieuwe bestelling doen van de camera om hem nog tijdig te kunnen ontvangen. Het was, zelfs na twee contacten met klantendienst niet mogelijk om de eerste bestelling alsnog op het juiste adres te laten leveren. Dit betekende dat ik het volledige aankoopbedrag van 700 euro een tweede maal diende te betalen, aangezien meer dan een week duurde alvorens de eerste aankoopsom en dus ook de bons werden gecrediteerd/opnieuw geactiveerd......Vond ik helemaal niet zo klantvriendelijk !

Scorekaart voor bol België