Epine Smarthome

Bij deze shop een Fibaro Wall Plug besteld. Ik was vooraf niet bekend met de shop, maar ze konden snel leveren en kwamen als betrouwbaar uit de Pricewatch. De afhandeling van de order was snel en gebeurde de volgende dag, want ik bestelde na werktijd. Die dag kreeg ik een mail van Epine dat het artikel dezelfde dag rond 17:00u verzonden zou worden en dat ik daar nog een bevestiging van zou ontvangen. Dat gebeurde echter niet.

Na ruim een week had ik het artikel nog niet ontvangen en ook van Epine geen enkele reactie ontvangen. Uiteindelijk maar een mail gestuurd. Daar kwam vrij snel een reactie op waarin de schuld bij de leverancier werd gelegd. Het artikel zou uit het assortiment gaan en vervangen worden door een ander, maar de medewerker kon me niet vertellen hoe lang dat zou duren. Ze bood me een refund aan, waar ik gebruik van gemaakt heb.

Op zich is het allemaal netjes afgehandeld, maar toch twee sterren omdat er vanuit Epine geen enkel initiatief werd getoond toen de beloofde levertijd overschreden werd.

Toen de beloofd levertijd overschreden werd, kwam er geen initiatief vanuit Epine om me op de hoogte te brengen van de status. Nadat ik zelf contact gezocht had en het artikel niet meer leverbaar bleek, werd me een refund aangeboden. Het contact was goed en het betaalde bedrag stond snel weer terug op mijn rekening. Ik had echter expliciet verzocht om de refund over te maken naar mijn bankrekening (en gegevens daarvoor toegevoegd), maar dat verzoek is door de klantenservice genegeerd en het is teruggestort naar mijn Paypal account. Dat vond ik ook niet erg netjes.

Al met al geen hele slechte ervaring, maar voor mij was het niet genoeg om voor een 'voldoende' in aanmerking te komen.

Scorekaart voor Epine Smarthome