BesteKeus.nl

WAARDELOZE webshop. Ik was op zoek naar de Benq BL3200PT monitor. Deze heb ik hier besteld, betaald via iDeal. Maar dan komt het. Ik krijg een e-mail terug met de opmerking dat de informatie bij de monitoren (de prijs dus) niet zouden kloppen vanwege een technisch defect. Blijkbaar hebben ze de monitor voor een te lage prijs aangeboden en proberen ze er onder uit te komen door bestellingen te annuleren. Ook al geef je aan dat je hier niet mee akkoord gaat!

Belachelijk, want ik als klant heb met het bedrijf een bindende koopovereenkomst!

ZEER SLECHT, want ze leveren het niet uit ondanks dat het product op voorraad is.

ZEER SLECHT, de antwoorden van de klantenservice zijn zeer summier. Na een uitgebreid verhaal van mijn kant, waarbij het op neer komt dat ik niet akkoord ga met een terugstorting van het bedrag, antwoorden zij met:

"bestelling wordt terugbetaald, Marcel, Bestekeus.nl, T:0184-417267"

en na aangeven dat ze niet conform de regels handelen:

"De bestelling is geannuleerd, ik kan niet aan onderstaand verzoek voldoen"

Kortom: De klantenservice is bij deze webshop ook ondermaats. Wordt vervolgd via o.a. een klacht via consuWijzer.

Scorekaart voor BesteKeus.nl

Qshops