GSM-Shop

Eind mei een O2 180 abbo afgesloten met smsbundel van 60 berichten. Ik heb zelf nog een Nokia 8250, dus ik had alleen abbo nodig. De afhandeling ging snel, binnen 2-3 dagen alles rond.

De betaling (€270,50) zou ongeveer 8 weken na aansluiting moeten plaatsvinden. Inmiddels ben ik ruim 13 weken en 5 telefoontjes verder en nog geen geld, na telkens de belofte te hebben gekregen dat het die dag overgemaakt zou worden.

Ze hadden veel aanmeldingen gehad e.d. en konden daardoor de betalingen niet allemaal op tijd verwerken :?

Ik betaal wel netjes al 3 maanden m'n abbo aan O2 (ok, andere partij maar toch...)

Ik heb afgelopen vrijdag een sommatie naar ze gestuurd en hierin gesommeerd dat het bedrag binnen 3 werkdagen op mijn rekening moet staan, zo niet dan gaan ze naar een deurwaarder > :)

FF afwachten dus, maar ik vind dit een zeer slechte gang van zaken.

Update:
Gepost door Herrie@work - vrijdag 20 september 2002 - 07:51

Na nog 2x bellen heb ik de resterende € 7,50 mogen ontvangen.

Gepost door Herrie@work - dinsdag 3 september 2002 - 11:09

Gister € 263,00 mogen ontvangen. Er ontbreek nog € 7,50. Ik heb al gebeld en dat zou ook overgemaakt gaan worden. Ik ben benieuwd. Ik weet in ieder geval wel dat ik hier niet meer iets ga bestellen!

Scorekaart voor GSM-Shop