Geeektech

Van de week een Wireless Beveiligingscamera set online bij geeektech.com gekocht. Ben via Google bij ze terecht gekomen. Ik kende ze nog niet. Na het lezen van diverse reviews op trustpilot en de Feedbackcompany toch besloten om het camerasysteem bij ze aan te schaffen. Zoals beloofd op de site vandaag besteld, morgen in huis. Door DHL bij me thuis afgeleverd.

Nadat ik alles aangesloten had, bleek het systeem op chinees te zijn ingesteld. Gefrustreerd de telefoon gepakt. De vriendelijke dame op de klantenservice gaf aan dat het blijkbaar met een hele zending mis was gegaan en verontschuldigde zich hiervoor... ik werd doorverbonden met iemand anders en in 5 of 6 klikken stond het systeem ingesteld in het Engels. Gelukkig toch geen miskoop.

Het systeem werkt nu perfect! Geeektech bedankt!

De beveiligingsset werd zoals beloofd de dag na bestelling met DHL bij me thuis afgeleverd. Enige minpunt is dat er geen extra verpakking om de doos zat. Niet zo netjes als je iets cadeau wil geven of zo...

Ik heb een vriendelijke dame aan de lijn gehad die netjes haar excuses aanbood voor het ongemak. Binnen een minuut had ze de juiste persoon gevonden die me kon helpen met mijn probleem. Ook hij was zeer vriendelijk en heeft me perfect geholpen. Al met al een goede ervaring ondanks het foutje in het product. Ga hier in de toekomst zeker nog eens bestellen.

Scorekaart voor Geeektech