De bestelling plaatsen was eenvoudig. Tot en met de betaling is het een goed ingericht proces.
VerzendingEr wordt een code geleverd die niet werkt. Om het Office product te installeren moet je het downloaden bij Microsoft. Hier wordt echter aangegeven dat de code niet bestaat in de database. Vervolgens gebeld met ICT Office Center. Er wordt geen support geleverd omdat de telefoon niet wordt opgenomen door iemand die ICT Office Center kent. Het nummer in het display van mijn telefoon komt exact overeen met het telefoonnummer onderaan de bevestigingsmail van ICT Office Center en met het telefoonnummer op de website. De persoon aan de telefoon zegt dat ik een 06-nummer heb gedraaid.
Het begint er op te lijken dat ik voor die 180 euro opgelicht ben. Dit is dom van mij want het gezegde is: als het te goedkoop lijkt om waar te zijn, dan is het ook meestal niet waar. Ik hoop dat ik met deze recentie andere mensen help om geen bestelling te plaatsen.
Bij het reclameren wordt de telefoon opgenomen met "hallo" en verder niets. ICT Office Center kent de mijnheer aan de telefoon niet en zegt dat je het verkeerde nummer hebt gebruikt. Het telefoonnummer in mijn display komt exact overeen met het telefoonnummer in de mail met de code en de website.
Het lijkt erop dat ook het contact met de klantenservice bevestigd dat ik ben opgelicht.