Bij VOP Telecom een LG G4 gekocht omdat zij op dat moment de goedkoopste waren. Slechtste beslissing die ik tot nu toe heb gemaakt.
Mijn pakketje kwam netjes de volgende dag in huis. Dus ik dacht dat het allemaal prima ging, maar toen begon de ellende pas. Ik had namelijk een iPhone 6 binnen gekregen. Na wat over en weer gebeld werd de iPhone opgehaald en heeft het 2 WEKEN geduurd voordat ik mijn LG binnenkreeg... In die 2 weken heb ik veel lopen bellen en mailen maar ik kreeg weinig reactie. Gelukkig heb ik als compensatie een Powerbank ontvangen t.w.v ongeveer 35 euro, die ik altijd nog met veel plezier gebruik.
Het toestel deed het vervolgens prima voor ongeveer een maand maar daarna ging hij stuk. Nogmaals contact opgenomen met VOP en dat ging allemaal prima, LG opgestuurd en laten repareren. Dit duurde ongeveer 3 weken.
Een paar weken na de reparatie was mijn LG weer kapot, maar hij deed het nog goed genoeg om er mee te leven, totdat hij na een paar maanden helemaal kapot ging. De 2e keer contact over een reparatie ging (naar mijn verbazing) ook weer vlekkeloos. Vervolgens duurde het een maand voordat ik mijn telefoon terug had, die na een week voor de 3e keer kapot ging.
Nu heeft VOP contact opgenomen met LG om te kijken of ik een nieuw toestel kan krijgen. Nu heb ik doorgegeven wanneer mijn toestel kan worden opgehaald en daar word gewoon weer niet op gereageerd.
Ik hoop dat ik uiteindelijk een goed werkende telefoon krijg en ik nooit meer met deze mensen te maken krijg.
Update 07-11-2016: Toestel is vanmiddag opgehaald zonder dat het was doorgegeven dat dat zou gebeuren, ik had geluk dat er iemand thuis was...
Ben benieuwd hoe lang ik nu moet gaan wachten tot ik hem terug krijg.
Als je iets gedaan wil krijgen moet je er heel dik bovenop zitten. Veel bellen en mailen en dan maar hopen dat je ooit reactie krijgt.
Ik vind het gewoon knap hoe je als bedrijf zo slecht kan zijn op communicatief gebied.
Beste,
Is het mogelijk om contact op te nemen met ons zodat we uw probleem kunnen bespreken ?
Onze email: info@voptelecom.be
Beste VOP, ondertussen heb ik mijn toestel terug en hij doet het ook weer. Mijn excuses voor het niet updaten van de review. U heeft mijn email adres, we hebben contact gehad, mijn bestelnummer is 5666