The Phone Store

Betaling is mogelijk via Ideal en alle standaard vertrouwde methoden + de prijs was 30 euro goedkoper bij deze winkel dan bij anderen.

Levering van het product vanuit belgië duurde 2 dagen dus dat was erg goed.

Maar dan...

gaat de telefoon stuk. Na de update naar Android 7.0 zijn er meerdere Nexus 5x toestellen geweest die kapot zijn gegaan en waar de enige oplossing voor was dat het toestel wordt vervangen (garantie). Dit gaat verplicht, bij thephonestore, via Dr.Mobile die met zeer duidelijke communicatie aangeven wat er gebeurd en hoe lang iets duurt. De telefoon werd uiteindelijk door hun terug naar Thephonestore gestuurd waarop deze het toestel voor garantie zou doorsturen naar LG. Echter van Thephonestore ontvang je vervolgens geen informatie over waar je toestel zich bevind of hoe lang iets duurt. Vragen hierover worden beantwoord met:

Beste,
We gaan dit internbehandelen. We houden je op de hoogte.

Met vriendelijke groeten

"Houden je op de hoogte" gebeurt niet, evenals een reparatienummer of uberhaupt enige manier tot inzage waar je telefoon zich bevindt. Tot je een week later mailt of er nieuws is en vervolgens ontvang je (een week later en aan meerdere personen geadresseerd) dit:

Beste,
We gaan proberen je toestel bij te bestellen, indien deze nog leverbaar is. Indien we hier bericht van krijgen gaan we je op de hoogte houden.

Met vriendelijke groeten

The Phone Store

Dit is nu twee weken geleden en ik heb al 10 keer geprobeerd te bellen waarop niemand opneemt (verschillende dagen en tijdstippen)
mijn advies:

Koop niet bij deze winkel. Mijn toestel is 12 september opgehaald door Dr.mobile en 27 september kreeg ik melding dat ik thephonestore moest contacteren voor een oplossing. Anderhalve maand wachten op een defect aan je toestel en de meest onpersoonlijke en onvolledige klantenservice wegen absoluut niet op tegen die paar tientjes die je soms bespaard.

Scorekaart voor The Phone Store