Met enige argwaan toch een Objectief besteld voor mijn Fujifilm camera. Het prijsverschil van bijna 90€ ten opzichte van Amazon, en de goede reviews over eGlobal op Tweakers hebben me overhaald. Ik heb geen spijt van mijn bestelling. Goede communicatie via email over bestelstatus. Je hebt enkele keren de mogelijkheid om een kortingcode te verkrijgen (aanmelden nieuwsbrief, aanbevelen eGlobal aan vrienden), goed voor een korting van 6€. Factuur staat op een adres in Hong Kong. Objectief was in de originele verpakking, dus geen bulk item. Kan eigenlijk niets negatief vertellen over mijn bestelling. Ga zeker nog een keertje iets bestellen!
VerzendingZondag besteld, vrijdag geleverd. 5 werkdagen dus. Het is niet duidelijk vanwaar het product verzonden is, maar met deze levertijd kan ik wel leven. Tracking via GLS werd maandag al aangeboden. Startpunt van de tracking was blijkbaar in Nederland. Het heeft tot donderdag avond geduurd eer er beweging kwam in de tracking status. Levering op vrijdagmiddag. Item keurig verpakt en geen spoor van eventuele importkosten (douane).