bol België

Vorige week via Bol.com Battlefield 1 ge pre-orderd, zodat ik op de release-dag er meteen aan kon beginnen. Bestelling en betaling liep zoals altijd goed.

Omstreeks 0830 op de dag van de release (21/10) veranderde de track & trace naar 'bezorger is onderweg'. Ik heb speciaal vrij genomen zodat ik het pakket zeker zou kunnen ontvangen moesten ze het niet door de brievenbus willen doen.

Na een paar uur nog steeds niets ontvangen. Rond 2000 contact opgenomen met Bol.com klantenservice, die me vertelden dat ik moest wachten tot 2130 omdat PostNL tot dan nog bezorgt.

Om 2130 nog steeds niets ontvangen, dus gebeld naar de klantenservice. De mevrouw aan de lijn wist alleen te vertellen wat ik zelf kon zien op mijn eigen track & trace, namelijk dat de bezorger wel op onderweg stond maar dat de bezorgingsdatum ondertussen veranderd was naar zaterdag 22/10. Hoe dit kwam kon mevrouw me niet vertellen.

Ze vertelde me dat ik moest wachten tot de volgende dag en dat het dan wel zou aankomen, met een halfslachtige excuses er bij. "En als het morgen niet aankomt dan kunnen we dan misschien wel zien wat het probleem precies is, maar pakjes kunnen nu eenmaal soms niet bezorgd worden en daar kan ik niets aan doen."
Een oplossing voor het feit dat ik morgen tot 's avonds moet werken en ik het pakket dus niet kan ontvangen heeft mevrouw niet.

Kortom: dag vrij genomen om BF 1 op release te kunnen ontvangen, pakketje komt niet aan zonder bericht, klantenservice vertelt me doodleuk dat ik maar moet wachten tot de volgende dag (terwijl ik duidelijk aangeef dat ik het dan niet kan ontvangen) en dat ze verder ook niets kunnen doen.

Scorekaart voor bol België