Laptop van mijn dochter was kapot die ze op school gebruikt. We hadden er direct een nodig en via de site zie je groene kleurtjes bij "gratis verzenden" en doe ze vermoeden dat je het meteen krijgt.
Na een paar dagen ben ik gaan informeren en kwam erachter dat ze vanuit China leveren en verzenden weken duurt. Het lijkt alsof het een Nederlands bedrijf en site is.
Ik heb gemaild via contactformulier en via het mailadres met verzoek te annuleren. Tevens via Paypal een klacht ingediend omdat ik niets hoorde. Kreeg na een week antwoord in het Engels dat het product verstuurd is. Via de voorwaarden op de site kon je lezen dat je een RMA nummer kan krijgen om het terug te sturen.
Ondertussen een adapter bij hardwarecity besteld en die was er binnen een dag.
Laptopacadapters reageren niet en hen weer gemaild dat ik product (dat ik na 2,5 week kreeg) terug wil sturen en hoor niets.
Ze hebben een schandalige communicatie en is wat mij betreft misleidend en absoluut een afrader.
Helaas bleek het product uit China te komen en duurde 2,5 week.
KlantenserviceZe reageren niet en komen leveringsvoorwaarden niet na. Je krijgt geen gegevens om het product terug te sturen.