droger defect afgeleverd door transportschade. Flinke deuk aan zijkant waardoor trommer aanloopt en droger dus niet gebruikt kan worden. Is gebeurd tijdens transport, maar na eindeloos aantal frustrerende contacten met redcoon kunnen zij niets doen omdat wij de droger 'op eigen risico' zelf naar boven hebben gedragen. Daardoor kunnen zij niet controleren of wij dat misschien zelf veroorzaakt hebben. Is niet zo, want dat hebben wij heel voorzichtig gedaan. Wij hebben nu dus een kapotte nieuwe droger staan, maar kunnen eventueel 35 euro van ze krijgen voor het ongemak. Heb wel vaker iets bij Redcoon besteld. Ging gewoon goed. Maar de aard van t beestje komt natuurlijk pas naar boven als er iets niet goed gaat. Wees gewaarschuwd, koop hier niet! 't is een malafide webwinkel.
VerzendingDeuk in zijpaneel tijdens transport waardoor trommel van droger niet kan draaien
Klantenservice35 euro voor een defect geleverd apparaat is natuurlijk belachelijk. Telefonisch contact met schadeafdeling is onmogelijk, want die 'zijn telefonisch niet bereikbaar' en de gewone medewerkers kunnen niets voor je doen.