Allekabels.nl

Bestellen via deze site gaat best en wel aardig simpel daar gaat het dus niet om.

na 2 weken wachten en zelf nabellen was het product niet leverbaar.

Voor degene die nog moet bestellen: NIET DOEN. Dit is een vreselijk bedrijf weet ik uit ervaring. In november 2015 heb ik een broodrooster en wat andere dingetjes besteld. Na een paar weken gebeld waar het bleef, broodrooster was ineens niet leverbaar ik moest een andere uitzoeken. Na ontvangst en bij eerste gebruik een steekvlam. Aanspraak gemaakt op garantie maar zelf tot nu toe niets meer van dit bedrijf vernomen, NIETS. DUS GELD WEG!!!

Beste Reza,

Bedankt voor uw beoordeling over Allekabels.nl.

Op 11-12-2015 heeft u bij ons een broodrooster bestelt welke helaas uitverkocht bleek te zijn. Ook bij onze leverancier was dit product helaas niet meer leverbaar. Wij hebben de bestelling vervolgens, na goedkeuring door u, aangepast en verzonden op 17-12-2015.

Op 29-03-2016 heeft u om 14:18 uur vervolgens de desbetreffende klacht bij ons neergelegd welke wij geregistreerd hebben onder het nummer #TID280743. Op 29-03-2016 om 14:32 uur hebben wij hierop gereageerd met antwoord dat u het defecte broodrooster aan ons kan retourneren. Aansluitend hebben wij niks meer van u vernomen en ook geen product retour mogen ontvangen.

Op 13-09-2016 heeft u om 10:00 uur wederom de klacht bij ons neergelegd. Hierbij vermeldt u dat wanneer u binnen 14 dagen geen reactie ontvangen heeft, zeer negatieve recensies geplaatst gaan worden op het internet. Op 13-09-2016 om 10:16 uur hebben wij hierop gereageerd. Deze klacht is geregistreerd onder het nummer #TID326006. In onze reactie geven wij aan dat u gratis het broodrooster kunt retourneren en wij u graag een ander broodrooster opsturen. Wederom hebben wij niks meer van u vernomen en ook geen product retour mogen ontvangen.

Op 20-09-2016 om 09:24 uur stuurt u nogmaals deze klacht naar ons met de melding dat u binnen 7 dagen uw "'ongezouten mening" over ons op internet zal plaatsen. Deze klacht is geregistreerd met het nummer #TID327798. Op 20-09-2016 om 09:32 uur hebben wij in onze reactie wederom aangegeven dat u het broodrooster gratis kunt retourneren. Wederom hebben wij niks meer van u vernomen en ook geen product retour mogen ontvangen.

Wij vermoeden dat onze reacties in uw spam- of ongewenste e-mailbox terecht gekomen zijn. Wanneer u inlogt in uw Allekabels account op https://www.allekabels.nl/member/login.php kunt u deze e-mail historie ook terugvinden.

U heeft natuurlijk ook altijd de mogelijkheid ons telefonisch te benaderen via het telefoonnummer 045-5717001, dit kan van 09.00 uur tot 21.00 uur op maandag tot en met vrijdag.

Wij horen graag alsnog van u, zodat wij voor een passende oplossing kunnen zorgen.

Het Allekabels team

Scorekaart voor Allekabels.nl