iBOOD

Prima dagelijkse deals, vaak ook van ditjes en datjes waar je zo niet aan zou denken. De Extra's zijn deals die vaak meerdere dagen blijven staan.
Soms scheelt het niet bijzonder veel met de goedkoopste in bijvoorbeeld de Pricewatch maar vaak is het toch een hele interessante aanbieding.

Ik krijg standaard de dagelijkse mailing in de bus zodat ik zeker geen mooie deal hoef te missen. Na al meerdere keren besteld te hebben bij iBood ben ik nog altijd niet teleurgesteld en blijf zeker de aanbiedingen in de gaten houden.

Prima verpakt, valt weinig meer over te zeggen. Het was een bubbel envelop wat door de brievenbus paste dus ik had er niet voor thuis hoeven blijven. Ook een tracktrace code ontvangen per email zodat ik exact wist wanneer de zending aan zou komen.

Per email steeds updates van verzending en wanneer de verzenddatum wordt verzet om wat voor reden dan ook wordt ook daarvan een email gestuurd met status updates.

Op zich prima bereikbaar maar helaas was in mijn geval de reactie eigenlijk te laat aangekomen.

Ik vroeg wanneer de reeds uitgestelde zending zou plaats vinden maar heb een paar dagen op de reactie moeten wachten. Intussen was de zending alsnog verzonden en ook aangekomen voordat de reactie van de Customer Service aankwam, daarin meldde men mij dat het pakketje inmiddels is verzonden.

Scorekaart voor iBOOD