ServerHome.nl

Ik kom serverhome vaak tegen op Marktplaats. Hoewel ik wel ben te spreken over de snelheid van het bedrijf. Dat is keurig. Vind ik de communicatie en reclame gewoon slecht en misleidend. Servers vanaf 19,95. Maar ondertussen mag je daar niets bestellen vanaf 19,95, of je kunt het niet vinden op de websites. Het zal heel misschien ergens op een pagina achteraf staan waar bijna niets vinden is... dit is het gevoel wat ik er bij krijg. Als ik ook zoek naar servers kom ik ze altijd tegen en ik raak er eigenlijk behoorlijk geirriteerd van. Want je kan nooit hun aanbiedingen krijgen zoals ze dat melden. En dan vind ik eigenlijk dat ze Marktplaats behoorlijk vervuilen. En daarbij krijgt het de rating "Waardeloos". Omdat ze niet iets toevoegen, ze nemen zelfs alleen maar wat weg.

Naast mijn algemene beoordeling is wat ze leveren, en hoe ze leveren gewoon goed! Zonde... van hun communicatie. Ik hoop niet dat dit echt hun strategie is om spullen te verkopen.

Scorekaart voor ServerHome.nl