Bax-shop.nl | Bax Music

Kapot en gebruikt product verstuurd, hierna geen moeite willen doen om te zorgen dat het opgelost wordt binnen de tijd dat ik het product nodig heb voor een optreden. Hierdoor kom ik dus in de problemen met mijn optreden.

Goed, volgende dag gewoon in huis

Contact proberen te krijgen over kapot verstuurd product. Mail werd niet op beantwoord, dus maar gebeld. Heb nog nooit zo'n slecht persoon achter de telefoon gehad. Alles was niet mogelijk en werd niet geluisterd naar de klant. Feit is wel: jullie sturen een kapot product en ik ben degene die het voor een datum nodig heeft!!! Nu kom ik dus in de problemen omdat jullie moeilijk doen. Uiteindelijk zelf maar opgelost, uitermate slecht dit. Terwijl het zo'n goed bedrijf was. Duidelijke afrader nu!!!!!!

(leer jullie personeel ook even om op bestelnummer te zoeken en schaf een nieuw systeem aan die niet steeds crasht aub, scheelt mij 2-4 minuten beltijd.)

(Edit: bedrijf heeft na dit bericht wel snel contact met mij opgenomen. Had het zelf alleen voor mezelf al opgelost door extra nieuw product te bestellen, en zij gaan werken om retour zsm klaar te maken. Jammer dat het zo gelopen is, zeker na mijn betere ervaringen maar goed dat na review hier wel snel gereageerd wordt)

Beste heer/mevrouw

Wat u beschrijft klinkt niet als een voorbeeldige situatie vanuit onze Aftersales afdeling. Excuses hiervoor.

Ik ga graag voor u aan de slag om dit voor u op te lossen. Echter vind ik aan de hand van uw naam geen accountgegevens.
Zou u contact met mij willen opnemen door een mail te sturen naar webcare@bax-shop.com?

Alvast bedankt!

Babbe