ik heb een bestelling in een verfomfaaid open anti-statisch zakje opgestuurd gekregen, n.b. een ander merk dan besteld of wat op de factuur staat en met een serienummer dat niet voorkomt in de tweakers database. De reaktie van MM:
-Enige tijd geleden is de harde schijf divisie van Samsung overgenomen door Seagate. Ze worden nu door Seagate verkocht onder haar eigen naam. Het partnummer is correct.
Wij krijgen de schijven aangeleverd zoals u ze heeft ontvangen, het anti statisch zakje is niet verzegeld.-
Onacceptabel!
Niets op aan te merken
KlantenserviceJe wordt afgepoeierd met waardeloze argumenten.
Leer mij de eerste fabrikant kennen dat zijn spul in open anti-statische zakjes levert.
Als ik een Seagate bestel, dan verwacht ik een Seagate en geen Samsung.
Er staat geen informatie over op de website van MM dat het dezelfde schijf is. Het partnummer is wel terug te vinden op tweakers en leidt naar het Seagate model st1500lm006.  Ivm garantie zou dat wel eens aangepast mogen worden op de website en de factuur.
Dozenschuivers dekt de lading niet. Ik bestel hier nooit meer wat!
Goedendag,
Het partnummer ST1500LM006 staat vermeld in de Tweakers Pricewatch. De commerciele naam is 'Samsung Spinpoint M9T'. Dit is ook via google terug te vinden bij de fabrikant (Seagate). Dit hebben wij niet verzonnen of aangepast.
De verpakking is zoals wij deze van de fabrikant ontvangen. Het is wellicht bijzonder maar zeker niet uniek en het is ook niet schadelijk voor het product. De garantie is uiteraard gewoon van toepassing.
Het spijt me als het product niet aan uw verwachting voldoet, het is uiteraard mogelijk het product te retourneren.
Micro-Mail Zeewolde