CampusShop biedt producten aan zeer concurrentiële prijzen (laagste in België), beschikt over een overzichtelijke site met duidelijke beschrijvingen. Ze hebben een handige functie waarmee je producten kan vergelijken. Je wordt geholpen bij de keuze van een laptop aan de hand van hun "Laptopkoopgids" keuzehulp tool. Bij het afronden van de bestelling krijg je nuttige suggesties voor randapparatuur. Ikzelf heb bij hen een krachtpatser van een laptop samen met sleeve en muis aangekocht.
Je krijgt daarnaast ook nog eens gratis 2 jaar lang de "Snelle Studenten Service" waarmee je in geval van storing binnen de 5 werkdagen terug verder kunt. Verschillende betalingsmogelijkheden. De catalogus is eerder beperkt maar dit doet niet af aan de uitstekende service!
Levering was netjes op tijd. De belofte "vandaag besteld, morgen in huis" nagekomen. Daarnaast waren de producten van de bestelling volgbaar via Track & Trace alsook grondig en veilig ingepakt.
KlantenserviceDe support agents zijn erg begripvol en behulpzaam. Ze zijn ook zeer goed bereikbaar via e-mail support, de Facebookpagina en telefonisch.
Ik heb gebruik gemaakt van het herroepingsrecht binnen de 14 dagen voor één van de producten die niet aan mijn eisen voldeed. De retour, contact met de klantendienst, opvolging en creditering verliepen zeer vlot en correct. Je krijgt bij het retoursproces ook voortdurend via e-mail de status van je aanvraag.
Daarnaast had ik ook enkele vragen bij de vrijblijvende verzekeringsopties die ze aanbieden. Ik had namelijk de optie 1 jaar verzekering incl. diefstal (met verlenging tot max. 3 jaar) aangekocht. Ze hebben me meteen verder geholpen en helder ingelicht. Zo blijkt de optie om bij aanschaf een verzekering af te sluiten langer dan 1 jaar is door wettelijke bepaling niet mogelijk in België.