iBOOD

Beste Shikaka,

Bedankt voor je review en feedback. Dit waarderen wij zeer, en gebruiken we intern om verbeteringen in onze operatie aan te brengen. We willen daarnaast paar punten van je review van iets meer context/informatie voorzien.

Wanneer een deal bij ons online gaat, hebben we dit met de leverancier afgesproken, maar nog niet besteld. Dit bestellen wordt pas gedaan nadat de deal afgerond is. We bestellen dan het exacte aantal bestelde producten. Hierdoor bestellen we nooit te veel, wat een van de redenen is dat we de prijzen kunnen bieden die we bieden.

Het resultaat hiervan is wel dat de levering wat langer duurt dan bij andere webshops. Ook in het geval van digitale code's. Deze dienen immers nog door de leverancier aangemaakt te worden, waarna wij ze pas uit kunnen sturen.

We zijn met je eens dat in het geval van de BitDefender-case, de communicatie beter had gemoeten. Dit is intern al bekend en wordt besproken met de betrokken partijen.

Goed om te vernemen dat de code inmiddels wel werkt. Dat het voor jou nu vrij weinig zin meer heeft, is daarentegen niet ideaal. Zou je ons je bestelnummer toe kunnen mailen op het volgende e-mailadres: webcare@ibood.nl

We willen graag met alle exacte info erbij de hele communicatie en afhandeling nog eenmaal tegen het licht houden om er zeker van te zijn dat er geen losse eindjes overblijven.

Nogmals bedankt voor je review, en alvast bedankt voor het toezenden van de e-mail.

Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team