Ik heb een HP Elite x3 gepre-ordered. Daarna ben ik van gedachten veranderd, omdat ik de versie inclusief desk dock wilde . Daarna heb ik nog gemaild over de verwachte ontvangsttijd. Elke keer werd ik heel snel en vriendelijk te woord gestaan.
De dag dat de telefoon van HP bij ze binnen hadden hebben ze het verstuurd, zodat het bij mij nog net voor het weekend binnen was.
Aanvankelijk werd ik watr zenuwachtig, omdat de aangepaste order niet in de webshop zelf werd aangepast. Ook staat de order vandaag nog steeds als "in backorder". Waarschijnlijk had ik ze een keertje minder lastig gevallen als de status beter te volgen was in mijn online besteloverzicht.
De verzending is via DHL verlopen, zonder dat een handtekening oid nodig was. Het pakket is uiteindelijk bij de buren afgegeven. Ik vertrouw mijn buren, dus ik vond het allemaal prima.
KlantenserviceZoals ik al schreef: ik heb drie keer per e-mail contact gehad. Eigenlijk vooral omdat ik zelf de verkeerde keuze had gemaakt en ongeduldig was. Maar elke keer werd er snel en vriendelijk gereageerd.