The Phone Store

website is simpel en overzichtelijk. prima naar de standaard in deze 24 uurs maatschappij. op tweakers de telefoon uitgezocht en winkel reviews gelezen. vervolgens direct besteld via de website van the phone store.

levering was recht toe recht aan. voldoende dus.

aankoop gedaan bij deze winkel. na 2 dagen is het toestel geleverd. geen problemen what so ever.. toestel begon na nog geen half jaar last te krijgen van ghost touching. even gevraagd hoe en wat over het retourneren, dag erna antwoord. helemaal prima tot aan de bevestiging van ontvangst aan toe en dat mijn sony direct naar de sony warranty service is gestuurd.

op 27 juli dit jaar heb ik de onvangst bevestiging gekregen. op 15 augustus maar even een mailtje gestuurd met de vraag over de stand van zaken. 16 augustus antwoord dat mijn sony nog steeds in behandeling is bij de SAMSUNG warranty service. vervolgens een e-mail met de vraag waarom samsung hier ineens aan te pas komt. en waarom ze mijn geen indicatie kunnen geven (na 2 weken). 23 augustus nog een mail gestuurd dat het erg lang duurt om een indicatie te kunnen geven. Daarna tot op heden niets meer gehoord.

Ik wordt hier een beetje verdrietig van. want ik krijg de indruk dat ik nu heb geïnvesteerd in een of andere zaak die erg schunnige achtergrond zaakjes doet.

iemand nog tips om hier vaart achter te krijgen of informatie verstrekt te krijgen??

op 20-10-2016 nogmaals problemen met dezelfde telefoon, weer contact gezocht, heb 0,0 reactie gehad..
Ik raad iedereen af iets bij deze winkel te bestellen, aangezien de kans op een deugdelijke wijze van herstel of geld terug, nihil is.

ik geloof dat dit ook weer zo'n winkeltje is waar je normaal gesproken alleen je telefoon heen brengt als je garantie verlopen is.. wat een waardeloze rot winkel.

iemand nog suggesties voor review sites die goed bezocht worden? want een slechte review was de vorige keer ook de enige manier om contact met die gasten te krijgen.

Scorekaart voor The Phone Store