Betalen gaat makkelijk. Natuurlijk dat's goed voor hen hun geld binnenhebben moet vlot gaan natuurlijk.
VerzendingRedcoon.be
Slechtste dienstverlening ooit.
Kort samengevat. Product besteld belofte binnen 48 uur te ontvangen. Na 90 uur 1ste klacht ingedient. Eerst bellen naar klantendienst 1ste in wachtrij gemiddeld 13 min wachten. Ze beloven via chat dezelfde dag op te lossen en ik zou bevestigingsmail ontvangen. Dag nadien nog steeds geen mail. Zelfde toepassing eerst bellen, zelfde wachttijd aan telefoon 1ste in wachtrij. Dan chat maar proberen. Zelfde belofte. Ik vraag dan afdelingschef ook mij terug te bellen. Niet gebeurt dus volgende dag nogmaals hetzelfde verhaal eerst proberen bellen. Iemand aan de lijn na 14 min wachten. Gevraagd afdelingchef te praten. Die is er niet is gaan lunchen. Beloofd het voor me op te lossen. Dit was smorgens vroeg. Late namiddag niks bevestiging. Opnieuw via chat klacht indienen en dan uiteindelijk 1 dag later opgelost. Gevraagd om een compensatie, die ze dan ook beloven en dan vragen ze of ze hem mogen opsturen naar dit emailadres. Ik zeg ja, 1 dag later niets ontvangen, 2 dagen later ook niks. Opnieuw zelfde mail gestuurd met antwoord ja dat mag u. 2 dagen later nog steeds niets. Vandaag teruggemaild dat ze de compensatie mogen houden en dat ik mijn vrienden en familie ga verwittigen dat als je iets koopt op redcoon.be en er iets misgaat je gegarandeerd meer kosten gaat hebben dan dat je uitspaart.
Ronduit slecht. Heb indruk dat klantendienst bedrijf saboteert. Ze geven vraag om afdelingchef te spreken volgens mij zelfs niet door en het bedrijf pikt zelf niet op dat er zoveel klachten zijn over zowel leveringproblemen als de klantendienstverlening zelf. GROTE fouten voor een bedrijf zoals dit en totaal incompetent. Echte ergernis om met hin zee te gaan als klant.