In april 2016 heb ik een gebruikte laptop met Windows 7 besturingsysteem gekocht bij L&O Computers. Sinds levering hebben zich de volgende problemen voorgedaan.
Direct vanaf levering bleek het automatisch updaten niet te werken. Ook met aanwijzingen van L&O Computers lukte het niet. L&O Computers heeft uiteindelijk de laptop opnieuw geïnstalleerd. Op mijn special verzoek is een Engels talige versie van Windows 7 Pro geïnstalleerd (zonder meerkosten). Daarna was het probleem verholpen.
Enkele weken later bleek er iets mis te zijn met het toetsenbord. L&O heeft het toetsenbord vervangen.
Weer later raakte de display defect. Ook dit is door L&O Computers hersteld (display vervangen).
De laptop is bij elke reparatie via Post.NL over en weer gezonden. Dit op kosten van L&O Computers. De reparaties zijn naar behoren en uiterst snel uitgevoerd (volledig binnen de garantie). Steeds was de laptop binnen enkele werkdagen weer beschikbaar voor gebruik.
Het zou mooi geweest zijn als de laptop wat minder problemen zou hebben gegeven. Maar van een zo laag geprijsde gebruikte laptop kan in alle redelijkheid niet de betrouwbaarheid van een nieuwe laptop worden verwacht. L&O Computers maakt waar wat werd toegezegd (6 maanden garantie). Ondanks alles ben ik heel tevreden met de aankoop. Voor wie een gebruikte laptop nodig heeft is dit bedrijf zeker een aanrader.
KlantenserviceL&O Computers heeft zich doorlopend heel constructief en pragmatisch opgesteld. De communicatie verliep plezierig en efficiënt.