iBOOD

Gaat regelmatig wat mis met bestellen. Vouchercodes die op gereserveerd blijven staan, betaling die wel gedaan is maar bestelling die niet doorkomt.
Producten staan maar 24 uur online of sommige deals iets langer, maar helpdesk lijkt eerder eenmaal per week te reageren. Geven dan voucher code als tegemoetkoming, welke je dan niet kan gebruiken omdat er wat mis gaat met bestellen. Was 2 jaar geleden heel anders toen wel goede service.

Kopen, nog ff wachten, nog ff wachten, dan bezorgen. Altijd dure verzendkosten a 5,95

Misschien net zo snel reageren als producten op de site rouleren!

Beste davduyv,

Bedankt voor je review en feedback.

Vervelend om te vernemen dat je in het (recente) verleden moeilijkheden hebt gehad met niet werkende vouchers en niet door komende bestellingen. Hier kan je ons altijd voor mailen, dan pakken we dat zo snel mogelijk op.

We zijn ons er van bewust dat onze reactietijd de laatste tijd ietwat aan de hoge kant is. We zijn intern bezig onze reactietijd omlaag te krijgen en te houden.

Voor de meest dringende zaken zijn we doordeweeks tussen 10.00 en 17.00 uur ook telefonisch bereikbaar: 020 6811 388

Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team