Op 18 mei 2 Minolta's Dimage S404 besteld. In het begin leek alles vlot te gaan, want ik kreeg snel via email bericht over het storten van he geld. Dit ook snel gedaan. Toen toch even contact gezocht met de winkel via email. Ik kreeg redelijk snel respons, maar het slechte nieuws was dat de camera's niet op voorraad waren en zij ook niet precies konden zeggen wanneer het wel weer leverbaar was.
Halverwege juni weer contact gezocht, maar via ICQ. Ik vond dit al een pluspunt, want je hebt dan echt contact met 1 van de medewerkers. Sindsdien ook via email en ICQ goed op de hoogte gehouden van de status van de camera's. Ze zijn erg vriendelijk en geven ook leuke informatie over allerlei dingen. Ze hebben daar zeker verstand van zaken! Top!
Vorige week donderdag een email gekregen dat de camera's binnen waren gekomen en opgestuurd zouden worden. Gisteren kwam de PTT ook aan de deur, maar ik heb ze vandaag opgehaald.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Photoshoppingcenter. Ze hebben verstand van zaken en reageren vrij snel op vragen (via email en ICQ). Ik zou deze winkel zeker aanraden, ook vanwege de zeer scherpe prijzen (wat tot ruim € 200,- kan schelen)! Het lange wachten op de camera's maakte het wat draaglijker doordat er steeds weer wat info werd vertrekt van hun zijde (en waar zij niks aan konden doen).