iBOOD

Leuke deals tegen scherpe prijzen. Alleen heb ik persoonlijk geen duidelijk garantie beleid kunnen ontcijferen.

Jammer dat de verzenddatum is verplaatst van 28/07 naar 01/08, hier door is het mogelijk dat ik mijn bestelling niet voor mijn vakantie in huis heb. Ik had graag een vandaag besteld, morgen in huis beleid gezien.

Ik werd telefonisch erg goed te woord gestaan.

Beste Dondermedia,

Bedankt voor je review. We waarderen de positieve punten. De negatieve punten willen we graag van meer context voorzien.

We hebben per dag andere producten, waardoor een enkel garantiebeleid lastig is. We maken met iedere leverancier hier afspraken over, en vermelden de garantieduur van het product op de aanbieding-pagina in het tabblad 'Specificaties'. Mocht je vragen hebben over de garantie, schroom niet ons deze vraag telefonisch te stellen zodat je direct antwoord krijgt.

Omdat wij iedere dag andere producten online hebben staan, beheren we zelf geen voorraad, maar bestellen wij alle benodigde producten na het aflopen van de aanbieding. Het is dan aan de leverancier om de afgesproken verwachte verzenddatum na te leven. Af en toe wordt dit niet gehaald, wanneer dit het geval is communiceren we dat altijd in de bestelstatus online en vaak ook per e-mail.

Aanvullend: omdat de benodigde producten bij het aflopen van de aanbieding besteld worden bij de leverancier, is de volgende dag leveren niet mogelijk. Dit is zo door de manier waarop wij producten aanbieden. Deze zelfde manier van werken zorgt echter ook voor de kortingen waar wij inmiddels om bekend staan.

We waarderen je feedback zeer, en zullen deze intern doorzetten naar alle betreffende afdelingen. We hopen dat bovenstaande iets meer context biedt.

Als je aanvullende vragen voor ons hebt, stel deze dan gerust. Onze contactgegevens staan op onze website onderin iedere pagina.

Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team