MSI GTX 1070 Sea Hawk X besteld op woensdagochtend; er stond bij vermeld dat het product dan nog die dag verstuurd zou worden. Betaald via PayPal en inderdaad netjes een UPS verzending, 2 dagen later afgeleverd. Zo ver prima!
VerzendingProduct was niet heel goed verpakt (enorme doos; veel te groot en niet goed gevuld) maar niet veel transportschade. Product zelf zag er goed uit, doos was licht beschadigd maar dit kan al zijn van voor de verzending.
KlantenserviceVideokaart was na 3 uur gebruik helaas defect, maar gaf al signalen dat het niet goed was meteen na plaatsing (flikkerend LEDje wat duidde op slechte spanningsvoorziening). RMA aangemaakt op zaterdagochtend (ze werken niet in het weekend, dit was bekend dus pech voor mij) en op donderdagmiddag rond 11.00 nog altijd geen terugkoppeling gehad. Ook op een extra mail van de ochtend ervoor is nog niet gereageerd. Toen de telefoon maar gepakt en een vriendelijke jonge dame gesproken. Uitgelegd dat de kaart defect is geraakt en zij vroeg het ordernummer. Vervolgens gaf ze me aan dat ik de kaart kon terug sturen en dat zij dan de verzendkosten vergoeden. Ik vroeg wat ik erbij moest doen, en dit is alleen de factuur? Geen RMA nummer nodig of aparte vermelding. Ook vreemd, dat gaat niet zomaar goed komen heb ik het idee...
Toen ik aangaf dat ik 5 dagen geleden al een melding heb gemaakt en dat daar "uiterlijk 24 uur later op werkdagen" antwoord op zou komen, wist ze niet dat ik het al gemeld had. Mijn RMA was dus nog niet eens behandeld. Ook de extra mail was nog niet gezien. Ik herhaalde eigenlijk mijn vraag; waarom ik nog geen antwoord had gekregen nadat ik aangaf dat er zaterdag al een melding was gedaan zei ze: "Omdat je uit NL komt". Eh ok?! Blijkbaar gelden er andere regels als je geen Duitser bent.
Ik ga de kaart nu terugsturen aan ze voor onderzoek, maar ik wil graag mijn centen terug. Mooie site, snelle levering, maar ik bestel er niet meer. Aftersales is minstens net zo belangrijk en daar hebben ze geen kaas van gegeten. Jammer. Dat zij gemiddeld 5 sterren van de 5 scoren op Klantenservice snap ik dan ook niks van. Dit voelt niet als een geïsoleerd incident namelijk, dit is gewoon raar.