WDB Trading

Ik heb bij deze partij een voeding besteld maar dezelfde dag belt men om aan te geven dat ze niet op de afgesproken datum kunnen leveren en of ik akkoord ga dat het 3 dagen later plaatsvind.

Geen probleem en dit ook via de mail bevestigd, waarbij we beide de overeenkomst aangaan.

Dag later krijg ik een email dat ze de order annuleren omdat de prijs niet goed stond op de website en op een "andere" vergelijkingssite, desondanks staan ze nog steeds te promoten met het product.

Voor alle andere die ditzelfde probleem hebben, de ConsuWijzer helpt hiermee om dit soort slechte bedrijven te corrigeren.

Werkelijk waar slecht, proberen geen oplossing te vinden voor een fout die zij zelf maken. Geven de leverancier de schuld terwijl ze dit een dag eerder tijdens de bevestiging van het later leveren ook konden weten over de prijs om vervolgens maar aan te geven dat ik hun algemene voorwaarden niet heb gelezen.

Zij promoten met een product, bieden het aan op hun eigen website en een ander platform en ik ben degene die fout zit.

Raar bedrijf met rare normen en waarden.

Scorekaart voor WDB Trading