Paradigit België

Mijn bestelling werd pas dagen tenlaat geleverd! Zelf moeten bellen en konden mij niet verder helpen! Wel een tegoedbon gekregen v 10 euro, voor een volgende aankoop!was ik dus niets mee,.. En dit enkel als ik mailde wanneer ik de bestelling exact aan kreeg, dit was lastig want ik ging nog op vakantie. Ondertussen' is het product, de fitbit stuk gegaan' e' kon ook weer niemand mij verder helpen, ik had enkel nog recht om hem via reparatie op te sturen', hiervoor moest dan eerst een bon ingevuld worden en afwachten' tot hij geaccepteerd werd en dan krijg je ee' sticker om hem op te sturen. Dit zou minstens 3 weken duren!! Ik heb juist de fitbit gekocht voor mijn vakantie dus daar zit ik niet op te wachten, ondertussen gevraagd of ik hem niet mag opsturen' en geld terug krijg maar dit was niet mogelijk!?! Zeer teleurstellend.

Scorekaart voor Paradigit België