TresBizz B.V.

Bij TresBizz 3 windows 7 Home licentiecodes besteld met Nederlands-talige software download.
De afhandeling verliep moeizaam, moest bellen waar order bleef. Lompe medewerker helpdesk.
De software bleek Engelstalig die met een vage tool moest worden omgezet naar het Nederlands.
De licentiecodes kon niet worden geactiveerd. De helpdesk is weinig cooperatief op t onbehoorlijke af. Men had geen oplossing. Ik deed t fout.
Vervolgens in 2 orders een nieuwe code besteld en ontvangen. Zelfde verhaal, konden niet worden geactiveerd.

De Microsoft helpdesk controleert de codes en deze blijken al 3 jaar eerder aan andere computers te zijn toegekend. Microsoft adviseert een klacht in te dienen wegens fraude.

Op mijn E-mail aan TresBizz wordt niet gereageerd. In een livechat word ik bot te woord gestaan. U ziet maar. Vraag maar een creditnota aan via de webshop. Doei !

Doei voor TresBizz. Oplichters !

Scorekaart voor TresBizz B.V.