Komplett.be

Op 15 juni 2016 om 22u55 heb ik een Asus RECO Smart – Dashcam besteld. Ik had bij Coolblue een Blackvue besteld en wou deze eens vergelijken met de dashcam van Asus.

Via de pricewatch ontdekt dat deze cam bij Komplett te vinden was voor €179,00. Op dat moment was dit de goedkoopste plek om de dashcam te bestellen.

Het bestelformulier kan een klein beetje beter. Het heeft me heel wat moeite gekost om ervoor te zorgen dat de bedrijfsnaam samen met mijn naam bij het verzendadres kwam. De enige oplossing was dat ik als voornaam de bedrijfsnaam en als familienaam mijn voornaam + achternaam invulde.
Komplett garandeert voor 23u30 besteld, de volgende dag geleverd, helaas werd het voor mijn order een dagje later. Vrijdag 17 juni werd mijn dashcam geleverd via PostNL.

Na wat testen bleek de Blackvue toch iets compacter te zijn en wou ik mijn Asus dashcam terugsturen.

Op zaterdag 18 juni 11u49 retouraanvraag ingediend, om 13u23 had ik een antwoord waarmee ze via UPS het pakketje bij mij kwamen ophalen. Voor mij is dit praktisch moeilijk dus vroeg ik om 13u27 of ik het pakket in een UPS shop zou kunnen afgeven. Om 13u41 had ik een label in mijn mailbox en heb ik het pakket gelijk opgestuurd.

UPS is altijd een fijne koerier en ook deze keer verliep het terugsturen van het pakket heel vlot. Updates kwamen binnen per mail, 22 juni om 13u07 was mijn pakket afgeleverd bij Komplett. Om 15u55 kreeg ik het bericht dat ze het pakketje hadden nagekeken. Op 27 juni werd me meegedeeld dat een creditnota werd aangemaakt en dat het bedrag binnen 5 werkdagen zou worden teruggestort via PayPal. Blijkbaar is er iets misgegaan want ik had geen terugbetaling ontvangen, waarop ik op 5 juli 13u06 een bericht had gestuurd. Om 13u12 kreeg ik al een antwoord dat ze het bedrag gingen overmaken per bankoverschrijving nadat ik mijn bankrekeningnummer liet weten. Op 8 juli stond het bedrag netjes op mijn rekening.

Komplett is zeker een aanrader, vriendelijke en vlotte klantenservice en heel correcte prijzen.

Scorekaart voor Komplett.be