horloge besteld bij TOPPRICE24.COM bestelling betaald maar niet geleverd gekregen. gebeld maar krijg een Engelse mededeling dat ik geen credit heb om te bellen?
Verzendinghorloge besteld bij TOPPTICE24.COM en betaald. Drie dagen later toch weer even naar mijn horloge op de site gekeken en zag toen dat hij € 10.-- goedkoper was. Gebeld en gevraagd hoe dat kon, dat lag aan de inkoop. Had wel al een e-mail ontvangen dat hij was betaald. Normaal hoor je volgens hun site er een Tack & Trace melding bij de krijgen. maar omdat ik die mevrouw toch aan de lijn had vroeg ik wanneer mijn horloge dan zou worden geleverd. Volgens haar op de donderdag na dit gesprek. Donderdag hele dag thuis geweest en niets ontvangen. Ook via de e-mail géén Track & Trace bevestiging. Dus vrijdag morgen maar even gebeld hoe het zit.....en wat denk je?, Maandag kon ik nog bellen maar nu kreeg ik in het Engels te horen dat ik niet genoeg credit heb om dit nummer te bellen? 3x een poging gedaan om te bellen en 3x hetzelfde in het Engels. .......even op de site gekeken en mijn horloge kon ik daar niet meer terugvinden? ik denk dat dit een zéér dubieuze site is. En gezien de reacties die ik helaas niet eerder heb gelezen denk ik eerder aan Internetfraude. Waarschijnlijk ben ik mijn geld (€ 134,99) kwijt. Maar ik laat het er niet bij zitten. ik heb een bezwaarschrift geschreven met dat ik mij beroep op het "herroepingsrecht" in artikel 6.1 zoals op hun site beschreven. Ik heb aangegeven dat ik de betaling binnen vijf dagen op mijn rekening wil teruggestort wil zien. indien ik niet binnen deze termijn geld teruggestort zie ik aangifte zal doen bij de politie. Nu maar afwachten wat zij gaan doen.
KlantenserviceEerst wel telefonisch contact. beloofd dat mijn horloge op donderdag (7 juni) geleverd zou worden. maar is niet gebeurd.