9digital

Bestellen en betalen gaat pima maar de beloofde inpaktijd en klaarzetten voor de bode laat te wensen over. Na 8 dagen, ruim een week nog geen bericht ontvangen dat het in de verzend modus zit.

Edit/
8 juli bericht gekregen dat het pakket bij de bode is neergezet

Edit
13 juli pakket ontvangen

Het heeft dis tezamen 14 dagen geduurd (vanaf 30 juni) voor de camera werd afgeleverd.

nadat het pakket dan eindelijk verzendklaar werd gezet is de verzendtijd zelf nog meegevallen en binnen de beloofde termijn van 5 dagen (max)

Alleen het verzend klaarmaken duurde ipv. de beloofde 1-3 dagen ruim 9 dagen (weekend inbegrepen) en dat is 300% OVERSCHRIJDING VAN DE BELOOFDE TIJD.

Communicatie verloopt prima; maar je wordt duidelijk aan het lijntje gehouden. De zending is nog steeds niet, nu dus na 8 dagen op de post gedaan.
Hun laatste bericht (na 6 dagen) luidde:
Hallo Reg,

Dank voor uw bericht.

Graag willen wij u informeren dat uw bestelling volledig is toegewezen. Dit betekend dat uw bestelling elk moment opgehaald kan worden door de koerier Chronopost-france. Zodra het verzonden is, zult u hiervan een email bevestiging ontvangen.

Wij verwachten dat u uw bestelling binnenkort kan verwachten!

Met vriendelijke groeten,
Chloe

Nadat ik mijn ongenoegen kenbaar had gemaakt kreeg ik een 16 GB SD flashcard als vergoeding / bonus voor de te lange verzendtijd vanaf bestelling tot klaarzetten voor transport.
Toch een aardige geste van Chloe (9digital)

Een pleister op de wond zullen we maar zeggen. Overigens werd het pakket keurig, onbeschadigd afgeleverd en de camera werkt uitstekend.

Laatst bijgewerkt 13 juli 2016

Scorekaart voor 9digital