Had een samsung tab s2 bookcover cover besteld en kreeg een slechte imitatie thuisbezorgd.
Nu kan het zijn dat dit niet opzettelijk gedaan is, maar het is toch zeer zeer slordig.
Het is nu kijken hoe lang het duurt voordat ik mijn geld terug krijg.
Gebeld met de eigenaar (gok ik) en kreeg niet echt een antwoord dat vertrouwen opwekte bij mij.
Hierna een whatsappje gestuurd waar ik geen reactie op kreeg.
We wachten af
Beste Fama,
De Book Cover is niet namaak. De sleuf in de voorkant is voor de speaker zoals deze aanwezig is bij de Galaxy Tab S2 (8, LTE/4G).
We hebben echter wel de verkeerde afbeeldingen op onze website gebruikt (zonder sleuf).
De afbeeldingen zullen we corrigeren en het er duidelijk bij vermelden.
Met vriendelijke groeten,
Apple Discount Center
M.b.t. de whatsapp waar u naar refereerd hebben we maandagochtend op gereageerd. Dat weekend was het erg druk en hadden we geen computer tot onze beschikking. Excuses hiervoor.
Geld is ondertussen terug dus dat is netjes.
Echter ben ik nog steeds van mening dat het product namaak is, het gleufje is inderdaad voor de 4G variant maar zag eruit alsof deze amateuristisch gesneden was, de naam Samsung slecht leesbaar was, het hoesje onder de deukjes zat, het gat voor de camera niet goed aansloot op de lens, de connectie puntjes ook niet perfect paste op de tab, de magneten niet sterk genoeg waren om de uitgebeelde standen te kunnen vasthouden en het hoesje zag er van lagere kwaliteit uit dan het origineel.
Ik heb later bij mediamarkt het zelfde hoesje gekocht en het was werkelijk een wereld van verschil.