Photoshoppingcenter

Eerste week van mei een minolta s404 besteld en direct bevestiging gekregen zoals iedereen.
Helaas was de camera niet direct leverbaar (wist ik al van te voren) maar dat gaf niet want ik moest toch het geld eerst overmaken (scheelt weer verzendkosten) Vandaag ( 22 juni) eindelijk de camera ontvangen mede door het feit dat ze mijn postcode niet hadden door een of andere duistere reden er dat 2 weken extra duurde nadat ik de juiste gegevens had doorgegeven, dat was wat jammer

Over het algemeen wel tevreden van de gang van zaken alleen zijn ze niet zo snel met het beantwoorden van email, dat is wel iets wat heel frustrerend is, je gaat er op een gegeven moment wel vanuit dat je 2 - 3 dagen moet wachten op een reply maar het is toch vervelend.
Uiteindelijk een perfecte 4 megapixel camera met 128 mb voor 650 eurootjes, dat red je hier in nederland niet en was voor mij het wachten wel even waard.

Scorekaart voor Photoshoppingcenter