redcoon België

Waardeloos

Redcoon een klucht,

Eerst sturen ze je mail box vol met super leuke aanbiedingen en dan kunnen ze zogezegd niet leveren.Mijn Verhaal:op maandag 13 juni 2016 krijg ik een mooi mailtje met een super aanbieding van 139 euro ipv 349 euro betreffende een Jbl 230 sound base.Ik denk waauw wat een mooie korting en ik bestel bij Redcoon.be dit leuke superding met natuurlijk de superkorting.Er werd mij een fijne 48 uurs levering beloofd,maar na een paar dagen wachten vond ik het toch vreemd dat er nog steeds geen jbl soundbase geleverd was laat staan een mailtje gekregen dat er eventuele vertraging was.Ondertussen besloot ik toch maar eens even in te loggen op Redcoon en daar staat nog steeds Levering In Behandeling en op de pagina van de Jbl 230 staat niet meer Leverbaar,dit kon misschien nog wel kloppen want ik was misschien wel de laatste die deze gekocht had met die fantastische korting.Ondertussen zijn we vandaag vrijdag 17 juni 2016 nog steeds geen mailtje niets,ik besluit dan maar eens zelf contact op te nemen met de redcoon familie en dan ineens hebben ze daar op dat moment toch geen bericht gekregen zeker dat dit artikel niet meer leverbaar is door hun leverancier.Ja maak dan maar mooie reclame en dan maken ze hun er vanaf met je mag iets anders kiezen voor het bedrag van 139 euro.Ja hallo wat een service zeg.Uiteindelijk heb ik dan maar aanvaard om me mijn geld te laten terug storten op mijn rekening Maar helaas geen mooie superkorting geen Jbl Soundbase en spijtig genoeg was dit niet de eerste keer.Laat de mooie kortingen maar komen maar voor mij nooit meer REDCOON.

Geert

Het bestelde artikel was niet meer leverbaar dus ook nooit geleverd.

Ze maken hun er nogal gemakkelijk vanaf met allerlei smoesjes en verzinsels.

Scorekaart voor redcoon België

Qshops