Custom Gaming

Vorige week hier mijn pc besteld. Ik heb contact met customer service gehad over wanneer de computer geleverd zou worden, dit zou voor het weekend gebeuren anders zou ik contact krijgen. Vrijdags niks gehoord dus chat geopend. Kreeg antwoord met vaag "maandag of dinsdag". Zaterdag een e-mail gestuurd en kreeg de mail terug met: "maandag". WIj zijn hier dus maandag weer achteraan gegaan en kregen bijdehante opmerkingen via de chat. Customer service dus al slecht begonnen.

De pc was eindelijk binnen. De beloofde flash stick met backup niet bijgeleverd omdat ik windows 10 hier niet gekocht had. Hierover geen contact met mij.

Vandaag mijn pc laten nakijken door mijn oom die ook 25 jaar in de ICT werkt. Toen hij de kast opende zat de hardeschijf er los in, zonder schroeven ook dus kon niet aan de bezorging liggen.
Ook zou de computer overclockt worden waardoor de levering langer duurde. Echter in de BIOS geen spoor van te vinden en software matig net zo min. Ook werd nergens vermeld dat ik de afterburner aan moest zetten als ik dit wou gebruiken, wat puur voor de grafische kaart is.

Gewoon slechte service, en in vervolg pc ergens anders bestellen.

Goed afgeleverd door Post NL, dit kon ook niet aan de winkel liggen.

Bijdehante opmerkingen waardoor je je geschoffeerd voelt. Je voelt je niet serieus genomen

Beste Klant,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het jammer dat u onze service als negatief heeft ervaren, wij streven er ten alle tijden naar om de beste service te leveren aan elke klant.

Graag willen wij nog reageren op deze review, om een aantal zaken te verhelderen.
U noemt dat het niet duidelijk was gecommuniceerd wanneer het systeem werd geleverd "maandag of dinsdag", dat klopt omdat dit ook niet duidelijk is voor ons gezien wij 72 uur stresstesten en alles kan gebeuren binnen dit tijdsbestek. Dus mocht er niets misgaan, dan kan het systeem in dit geval dus maandag verstuurd worden, soms worden er defecten gedetecteerd en worden deze meteen vervangen en nogmaals kort getest om zeker te stellen dat u een volledig werkend systeem ontvangt. Dit zorgt ervoor dat u de PC niet meteen hoeft terug te sturen door een eventueel defect. Daarnaast werd aangegeven in onze mail op zaterdag dat het systeem waarschijnlijk maandag verzonden zou worden. Helaas was dit niet mogelijk en werd het dinsdag zoals eerder aangegeven.

Verder noemt u dat u geen Recovery USB heeft ontvangen. Dit is het geval wanneer u kiest voor de demo versie van Windows. Tijdens het configureren staat er bij de optie weergegeven dat wanneer u een demo versie kiest en dat u de Recovery USB alleen ontvangt bij de volledige versie van Windows met licentie.

Daarnaast staat bij bij de CPU overclocking optie duidelijk vermeld dat dit niet mogelijk is bij een non-K Intel processor, non-Z moederbord en standaard koeling. Dit alles is bij uw samenstelling van toepassing.

Het is dus alleen mogelijk wanneer u over een Intel "K" processor beschikt, een "Z" moederbord en betere koeling dan standaard koeling. Daarnaast heeft overclocking geen effect op de levertijd, dit wordt ook niet gecommuniceerd naar onze klanten.

De videokaart is wel overgeclockt, omdat dit ook mogelijk was en de levensduur van de PC daarbij niet in het geding komt. Dit is gebeurd via Afterburner, en dit programma hoeft u niet aan te zetten om de overclocking te activeren, dit is namelijk al actief zodra de PC is opgestart. De snelkoppeling hiervan is daarom ook verwijderd van uw bureaublad.

We hebben daarnaast de foto's van de harde-schijf bekeken, deze is aan de zijkant vastgeschroefd en zit aan de andere kant vastgeklikt in een tool-less gedeelte van de kast. Tijdens verzending is deze kant eruit geschoven. Dit kan gemakkelijk worden opgelost door deze zijkant een beetje naar beneden te drukken en zal dan meteen vastklikken. Wij willen dit ook natuurlijk graag voor u oplossen, wij kunnen u voorzien van een label waarmee u gratis en verzekerd het systeem kunt terugsturen, dezelfde dag zullen wij het systeem weer naar u versturen en kunt u er de volgende dag weer over beschikken. U heeft deze mail gisteren naar ons verstuurd, helaas zijn wij op zaterdagen gesloten, dit wordt altijd meteen door onze customer service op maandag opgepakt en op de bovenstaande manier opgelost.

Verder is de verzenddatum bij ons 3-5 werkdagen na bestelling, dit wordt duidelijk aangegeven gedurende het bestelproces. Uw bestelling is binnen deze termijn afgehandeld.

Wij willen u natuurlijk ten alle tijde voorzien van de beste service en professioneel contact. Wij vinden het natuurlijk erg jammer wanneer u de communicatie als onduidelijk heeft ervaren. Wij staan altijd open voor verbeterpunten m.b.t onze services.

Wij willen u graag helpen met eventuele problemen en/of onduidelijkheden, mochten wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan kunt u contact op nemen met ons via support@arcticsecrets.com, telefonisch of via de live-chat.

Wij hopen u zo goed van dienst te zijn geweest.

Arctic Secrets

Scorekaart voor Custom Gaming