Het product dat ik heb besteld zou binnen 4 werkdagen geleverd worden. Helaas liep dit uit tot 8 werkdagen. Een paar dagen later kreeg ik via de klantenservice te horen (na zelf contact opgenomen te hebben) dat het nog later zou worden, namelijk een kleine maand na de besteldatum. Dit vond ik te lang duren en heb daarom besloten om mijn bestelling te annuleren.
Hoewel het volgens mij vooral aan de leverancier lag, klopte de geschatte leverdatum die op de site stond totaal niet. Dit haalt mijn algemene beoordeling sterk omlaag, ook al was ik over de rest van het bestelproces tevreden.
Ik heb een paar keer contact opgenomen met de klantenservice. De mensen bij de klantenservice staan je netjes te woord en helpen je ook echt. Nadat ik gevraagd heb om mijn bestelling te annuleren, was het aankoopbedrag na één dag al teruggestort.
Beste heer,
Hartelijk dank voor uw review! We kunnen ons voorstellen dat het erg vervelend is dat uw bestelde product steeds vertraging opliep. De informatie qua levertijden die u op de website ziet staan, is de laatste informatie die we van de leverancier hebben ontvangen. Desondanks snappen we natuurlijk dat u uw product snel in handen wil hebben. Graag maak ik hiervan een notitie en zou u daarom willen verzoeken mij een mailtje te sturen onder vermelding van uw ordernummer naar webcare@bax-shop.com. Ik hoor graag van u!
Amanda
Bax-shop