Bax-shop heeft alles in 1. Vanaf het moment dat ik op hun website kom, weet ik wat ik ervan kan verwachten. 1. Een goede prijskwaliteit verhouding. Nergens anders goedkoper dan bij Bax. Geweldig hoe zo een bedrijf in staat is om dit te kunnen doen. 2. Bereikbaarheid en bezorging. Zowel online als offline is Bax overal in Nederland te vinden. De service van Bax is uitstekend! Vaak dingen op voorraad en de volgende dag gewoon in huis! Wat is het leven tot makkelijk geworden. Daarnaast houden zij ons goed op hoogte over de bezorging. Vind ik heel prettig.
3. Vriendelijkheid van de Bax is over het algemeen uitstekend. Als er problemen zijn dan wordt dit direct verholpen.
We hebben gitaren (squier fender telecaster), basgitaren en versterkers bij jullie gekocht. Daarbij nog effect pedalen en nanopads. Al met al, geweldig!
Ik stel altijd Bax-shop voor bij een aankoop van muziekinstrumenten.
Uitstekend bereikbaarheid en bezorging. Zowel online als offline is Bax overal in Nederland te vinden. De service van Bax is uitstekend! Vaak dingen op voorraad en de volgende dag gewoon in huis! Wat is het leven tot makkelijk geworden. Daarnaast houden zij ons goed op hoogte over de bezorging. Vind ik heel prettig.
KlantenserviceVriendelijkheid en het oplossingsgericht denken bij Bax, zijn de redenen waarom ik graag bij jun bestel.