Bobshop.nl

De bestelling kwam zoals verwacht op tijd binnen. Geen bijzonderheden waren hier op aan te merken.

Ik had een laptop van Toshiba gekocht. Echter binnen de garantie periode van 2 jaar bleken er pixels zwart te worden. Contact gezocht met Bobshop hierover en probleem uitgelegd. Zij adviseerde laptop op te sturen. Na weken kreeg ik bericht dat zwarte pixels ALTIJD drukschade is en nooit binnen garantie vallen. Bovendien moest ik 75 euro betalen om mijn laptop ongeprepareerd terug te krijgen. Reparatie kosten zouden 725 euro zijn (laptop nieuw was 425). Ik heb eindeloos heen en weer gemaild, ze hebben geen telefoonnr. Ik kreeg geen antwoord op mijn vragen.
Uiteindelijk heb ik Toshiba zelf benaderd. Toshiba zelf heeft het verder opgepakt en nu krijg ik mijn laptop gerepareerd terug en vallen alle kosten binnen de garantie. Toshiba zegt zelf dat zwarte pixels niet per definitie door drukschade wordt veroorzaakt.
Ik heb de Bobshop nog om reactie gevraagd, maar deze geven geen inhoudelijke reactie.
Zeer slechte service waarbij ik me totaal niet geholpen voelde. Zeer slecht bereikbaar.

Scorekaart voor Bobshop.nl