De producten zijn goed te vinden op de site van Bax-shop en de afronding van het bestelproces zoals de betaling (ideal) is uitstekend verlopen.
VerzendingOp zondag 29 mei 2016 heb ik bij Bax-shop 4 producten besteld vanwege een 10% kortingactie. Deze zijn woensdag 1 juni 2016 bezorgd. Het hoofdproduct, de Fender Mustang III is tot mijn verbazing een retourproduct. De sticker van de vorige klant, met de daar overheen geschreven tekst: RETOUR, zit nog op de doos. De sticker en het woord RETOUR zijn met een aantal blanco stickers slecht afgeplakt, zodat je het één en ander kunt lezen. De verpakking is duidelijk al een keer opengemaakt. De gaten van de vorige grote krammen zijn zichtbaar. Als ik dat had geweten, had ik de versterker zeker niet bij Bax-shop besteld, ondanks de 10% korting. Je weet maar nooit wat er met het produkt gebeurd is.
De andere 3 producten, eigenlijk bijproducten, zoals gitaarsnaren, gitaarsnoer en versterkerhoes zijn nieuw en prima in orde.
Donderdag 2 juni 2016 heb ik een e-mail verstuurd naar de helpdesk van Bax-shop over software die er naar mijn mening bij de Fender Mustang III bij had moeten zitten. Dinsdag 7 juni 2016 (een beetje laat) heb ik van de helpdesk per e-mail bericht gekregen dat ik de software zelf moet downloaden.
Beste Karin,
Bedankt voor uw review. Erg jammer om de horen dat u de versterker in deze staat heeft ontvangen. Dat had zeker niet mogen gebeuren. Graag kijk ik voor u na waar dit verkeerd is gegaan en kunnen we kijken voor een oplossing. Kunt u mij een mailtje sturen op webcare@bax-shop.com onder vermelding van uw ordernummer? Ik hoor graag van u!
Amanda
Bax-shop