De verloop van mijn bestelling liep erg slecht.
De regeling van f-mobile is voor 18:00 besteld morgen in huis, ook op zaterdag (zie onderaan de pagina)
Mijn bestelling was gedaan op donderdag 02-06 18:09. Dit was niet voor 18:00 dus ik had niet verwacht dat de telefoon op vrijdag binnen zou komen. De mobiel was echter wel op voorraad, ik ging er dus vanuit dat ik de S7 op zaterdag binnen zou krijgen. Dit was helaas niet het geval.
(Wanneer de bestelling op werkdagen voor 18 uur bij ons binnen is, sturen we dezelfde dag nog uw toestel op. Wij leveren ook op zaterdag.)
Besteld op donderdag 02/06 18:09.
Dus de S7 zou op uiterlijk zaterdag 04/06 aan moeten komen.
Ik heb hem ondertussen op maandag 06/06 16:15 binnen gekregen. Dit is niet zo'n groot probleem maar als f-mobile had aangegeven dat de S7 pas op maandag afgeleverd zou worden had ik er rekening mee kunnen houden. Ik ben dus de zaterdag thuis gebleven omdat ik had verwacht dat die dan binnen zou komen.
Ik kreeg op 04/06 het bericht dat mijn bestelling was verzonden, hierin stond dat ik nog een bericht kreeg met een Track&Trace code, deze heb ik ook niet binnen gekregen.
Omdat ik vond dat het allemaal niet zo goed verliep had ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik heb hier geen reactie op gekregen.
Vandaag (06/06) heb ik nogmaals een bericht gestuurd in de ochtend met de vraag wanneer ik de telefoon binnen zou krijgen. Ik kreeg pas antwoord toen ik de telefoon als binnen had.